Бахамските острови

Най- южният от Бахамските острови Сейнт Ендрюс ще бъде продаден на търг. Той е известен още като „Педя острова“. За него се иска огромната сума от 14 милиона лири, пише The Sun.

В момента Сейнт Ендрюс е най-големият частен остров за продажба в света. Той ще участва в търга на 26 март 2021 година. Наддаването е организирано от Concierge Auctions. Таксата за участие в търга е 100 000 долара.

Имотът е с площ от 295 хектара. По-голямата част от острова е незастроена, което го прави привлекателен за желаещите да построят тук курорт.

На територията има голф игрище с 18 дупки. Островът е обграден с 10 километра плажове с бял пясък и дълбоки води, където можете да се оборудва яхтено пристанище.

Сейнт Ендрюс е на 10 минути път с лодка от друг остров, който има собствено летище. В съобщението се казва, че островът е подходящ както за имот в тропика, така и за бутиков хотел.

Островът  е незастроен, което го прави идеален за собствениците на хотели, които искат да построят курорт там.

Намира се на 223 мили от Насау, столицата на Бахамските острови.

Бахамите и Карибите са сред най-предпочитаните от световни знаменитости. В района имат ваканционни домове десетки легенди от Холивуд.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук