пистолет

Мексиканец искал да задоволи естествените си нужди в сграда в центъра на Мексико и открил огън по обитатели, които му направили забележка. Той стрелял, след като обитатели на сградата, където решил да се облекчи, му направили забележка. В резултат на стрелбата трима души са били убити, а двама са ранени, съобщава мексиканското министерство на обществената сигурност.

Според страницата на министерството в Туитър полицията е получила съобщения за изстрели в сграда в историческия център на града. Пристигайки на местопроизшествието, те открили въоръжен мъж и телата на трима души.

„Един от служителите поиска предполагаемият престъпник да хвърли оръжието си, но той го игнорира и откри огън, така че полицаят отблъсна атаката и елиминира нападателя“, се казва в доклада.

Добавя се, че „пристигналите на мястото лекари са станали свидетели на смъртта на нападателя и още двама души“. Още трима души са били откарани в болница, но една от жертвите е починала в линейката.

Според информация в мексиканските медии убитият стрелец е пенсиониран капитан от Министерството на националната отбрана.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!