Радинела Чушева
На снимката: Радинела Чушева по време на участието и в "Здравей, България"

Радинела Чушева ще ни представи на конкурса за красота „Мис Вселена” в САЩ. При свое гостуване в „Здравей, България” тя споделя, че в презентацията си за конкурса ще включи темата за красивата природа на страната ни.

„Мис Вселена” е една много добра възможност за младите момичета. Този форум дава възможност те да представят страните си пред една огромна аудитория., разказва Радинела.

Радинела споделя още, че е завършила журналистика и макар да желае бъдещо развитие в медийния бранш и по-конкретно – телевизиите, ще страни от политиката.

След дълга пауза заради разразилата се пандемия от коронавирус, конкурсите за красота постепенно започват да се завръщат.

Така в средата на месец май в Холивуд ще се проведе престижния конкурс „Мис Вселена”, а сред участничките в панела ще бъде и нашата представителка – Радинела Чушева.

24-годишната бивша адреналинка от „Господари на ефира” беше излъчена за „Мис Вселена България 2020 ” в края на март от БОК Стар Моделс. Това е компанията, притежаваща правата на най-реномираните конкурси за страната ни.

От публикации във Фейсбук  на компанията става ясно, че в провелия се онлайн кастинг участие са взели общо 80 момичета, сред които е била избрана Чушева.

След проведен онлайн кастинг с общо 80 заявки за участие от цялата страна, ръководството на Бок Стар Моделс излъчи…

Posted by Miss Universe Bulgaria on Tuesday, March 30, 2021

 

Това не е първият голям конкурс за красота, който Чушева печели. През 2019 г. тя стана „Мис България” и се превърна в една от най-одумваните носителки на титлата.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук