свиня, репортер

Това, което трябваше да бъде нормален работен ден, се превърна в нещо сюрреалистично за един телевизионен журналист, който бе безпощадно преследван от прасе, съобщава Си Ен Ен.

Лазос Мантикос бил в гръцкото градче Кинета във вторник, за да прави репортаж за наводненията, но завърши, като сам стана новината на деня, след като женско прасе очевидно го хареса за гадже.

„Здравейте, очевидно имаме проблем“ – каза Мантикос от предаването „Добро утро, Гърция“ на ANT1 – Гиоргос, чувате ли ме? Имаме тук свиня, която ни преследва от сутринта. Хора, извинявайте, не мога да стоя на едно място, защото ме хапе“.

Епизодът започна с предаване от студиото, където журналистът Гиоргос Пападакис представи репортера:

„Сега да се пренесем в Кинета, където хората оценяват щетите. Лазос Мантикос е там.“

Очакващият мрачна равносметка за разрушенията от наводнението Пападакис губеше борбата да се удържи да не се смее, когато видеото от градчето показа вместо щетите кадри на Мантикос, погнат от свинята. Колегите му в студиото също не се сдържаха.

„Лазос, понеже събитието е трагично и ние правим оценка на щетите, опитай се да оправиш нещата с женската свиня – изтърси Пападакис – … това е, понеже тя търси своя момент на слава… Виждал съм мъжки и женски свине да търсят своя момент на слава“ – замаза положението той.

Кинета, крайбрежно градче до Атина, претърпя тежки поражения по пътната си инфраструктура поради свличания на скална маса и градини бяха погребани под клата след наводнението.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!