Начало България Румен Радев: Преди 5 години Борисов се скри под полата на Цачева,...

Румен Радев: Преди 5 години Борисов се скри под полата на Цачева, сега се крие под тогата на ректор

Радев за Борисов: Преди 5 години се скри под полата на Цачева, сега – под тогата на ректор. Това заяви президентът Румен Радев, относно решението на проф. Анастас Герджиков да се включи в битката за „Дондуков“ 2.

Изказването беше по време на посещение специализираната болница за рехабилитация на деца „Св. София“, която получи дарение от благотворителната инициатива „Българската Коледа“ – апарат от най-ново поколение за робот-асистирана локомоторна терапия.

Припомняме, че преди седмица държавният глава призова Бойко Борисов да защити честта на партията си, като се кандидатира за президент. Той акцентира, че е „крайно време“ Борисов да престане да използва партията си като щит и да защити честта ѝ.

Малко по-рано през деня проф. Герджиков заяви, че ще разговаря с десните и дясно-центристките партии и ще приеме подкрепа от всички партии. Като своя цел определи обединение на българите. Вчера стана ясно, че ГЕРБ ще подкрепят кандидатурата му за президент, която ще бъде издигната до дни от Иницитивен комитет.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!