На снимката: арх. Румен Русев

Румен Русев ще замества временно изпълняващия кмет на „Младост“ в София Владимир Клисуров, съобщи кметът на столицата Йорданка Фандъкова. Замяната е във връзка с желанието на Клисуров да се оттегли от поста, на който се задържа 4 дни, и да напусне районната администрация в „Младост“.

„Преди малко получих уведомление, адресирано до мен, до председателя на СОС и кмета на район „Младост“, с което Владимир Клисуров моли да бъде освободен от длъжността зам.-кмет на район „Младост“. Това е изцяло в правомощията на кмета на района“, каза Фандъкова.

Тя не отговори какво ще се случи, след като изтече отпускът на Десислава Иванчева, която от 17 април е в ареста, след като беше заловена с подкуп с белязани пари.

Фандъкова добави, че вчера е получила и молба от зам.-кмета Владимир Клисуров за ползване на част от платен отпуск за 4 дни, от понеделник, 8 май. В него той е посочил, че желае да бъде заместван от другия зам.-кмет на района арх. Румен Русев. Тя коментира още, че решаването на проблемите в районната администрация зависи изцяло от екипа там и изрази надежда, че екипът в „Младост“ ще прояви отговорно поведение и ще осигури спазване на изскванията и присъствие на „човек, който да изпълнява поетите пред гражданите обещания“.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук