На снимката: Саманта Фокс в периода на славата си

Една от най-желаните певици през 80-те, 53-годишната Саманта Фокс започва кариерата си още на 16-годишна възраст. Започва като модел, а през 1986 година влиза в света на музиката. Саманта се снима за „Плейбой“ през 1996 г. и не крие, че би го направила и днес. Тя всъщност иска да докаже на жените, че няма нищо лошо в остаряването.

Нейните гърди бяха обект на желание от милиони фенове по света, а в момента бившата певица продава аксесоарите, в които се помещаваха те, заедно с други неща от времето, когато е била известна.

Заинтересованите могат да станат собственици на нейните сутиени, корсети, трика и дизайнерски рокли и това не е всичко.

„Облеклата идват с подпис на Саманта и снимка, потвърждаваща автентичността на артикула“, се казва в описанието на продукта.

Сутиените й могат да бъдат се купят на цени от 100 евро, докато други части от бельото й, като бикините, които Саманта носи по време на снимките на шоуто „Аз съм известен“ вече са продадени за близо 300 евро.

В личния си живот тя е имала връзки и с двата пола, а преди 15 години обяви, че желае мениджърката си Мери Стратън, с която беше близка до смъртта й.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!