На снимката: Слави Трифонов

Уволнявам всичките си сценаристи и назначавам МВР. Те са по-големи хумористи, заявява днес във „Фейсбук“ лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов. Острата му и иронична публикация е направена па повод информация от МВР, според която българите масово одобряват как ведомството си върши работата. Става въпрос за резултатите от проучването, проведено от структурите на самото МВР чрез раздаване на анкетни карти на гражданите, които са имали работа с тях. Проучването на удовлетворението на гражданите е част от антикорупционните мерки на МВР, разписани в годишния му план.

Ето и пълното изявление на шоумена:

МВР извади социология, която самото МВР е поръчало. Сега ще ви цитирам част от тази социология:
“Тотална и безкомпромисна удовлетвореност от услугите на МВР. Масово гражданите харесват как и какви услуги им предоставят структурите на МВР. Нямат препоръки как работата би могла да се подобри, защото очевидно това не е възможно. А когато се оплакват, е неоснователно. Удовлетвореността на потребителите е 100 процента“, пишат от общинска дирекция на МВР-Враца. Учудващо, на нереалния фон от задоволство, в Стара Загора са отчели минимален процент не толкова позитивни граждани. Едва 3 процента са казали, че не са доволни от услугите.
Това бяха цитати. Още веднъж – току що ви цитирах официалната информация от МВР. Опитах се да се ядосам, това е нещо много лесно за моя характер, но така и не успявам, защото непрекъснато се смея. Българското МВР – най-смешното МВР в света! Затова от днес реших – уволнявам всички сценаристи и назначавам МВР. Те са по-големи хумористи от моите сценаристи.
Дааа…всъщност щеше да е ужасно смешно, ако не беше толкова тъжно. Знам, че е клише, но е вярно. И понеже МВР са толкова смешни, ще им разкажа подходящ виц:
“Български полицай си карал патрулката и изведнъж насреща му – каруца. В нея – циганин, пардон, ром с кон. Полицаят не успял да избегне катастрофата. Блъснал коня и каруцата. И те отхвърчали в канавката. А от там – в съседното поле.
Полицаят, който бил от МВР, притеснен слязъл и първото нещо, което видял, бил коня, който агонизирал. На полицая му станало жал, извадил служебния пистолет “Макаров” и застрелял коня, за да не се мъчи.
По нататък лежал циганинът, пардон ромът, който като видял полицая, веднага се надигнал. Полицаят, който бил от МВР, веднага го попитал: „Как си бе, човек?“ А циганинът, пардон – ромът, който видял какво се случило с коня, веднага отговорил: „Старши, след катастрофата учудващо добре се чувствам!”
Този виц изцяло пресъздава социологията на МВР. Ние, гражданите, сме учудващо доволни от работата с българското МВР!“

МВР извади социология, която самото МВР е поръчало. Сега ще ви цитирам част от тази социология:
“Тотална и…

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Понеделник, 7 декември 2020 г.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!