Шарлийз Терън

Майката на Шарлийз Терън Герда убива съпруга си Чарлз през 1991 г. при самозащита. Актрисата, която е видяла цялото убийството, си припомня в интервю за „National Public Radio“ за този травматичен епизод от живота й.

По време на появата си в американското радио NPR в понеделник, 16 декември 2019 г., Шарлийз Терън говори за младостта си в Южна Африка и си спомни за деня, когато видяла майка си Герда да убива баща й Чарлз при самозащита.

Много преди да стане известна с филмовата си кариера, младата жена е била стажант в Националното училище по изкуства в Йоханесбург. През юни 1991 г., когато се връща в къщи за уикенда, във фермата на родителите си, които живеят в селски район, майка й за пореден път е подложена на насилие от съпруга си алкохолик. За да защити себе си и дъщеря си, тя го убива, като стреля по него.

Шарлийз е присъствала на цялата сцена, и е била само на 15 години. „Баща ми беше болен човек. През цялото ми детство беше алкохолик. Познавах го само по един начин – като алкохолик… Безнадеждно беше, нашето семейство живееше с този проблем „, каза 44-годишната актриса.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!