Стефан Янев кабинет

Надявам се да бъде съставен кабинет, защото бъдещето на България зависи от един предвидим и стабилен кабинет, който ще бъде на базата на стабилно парламентарно мнозинство. Имаме нужда да се утвърди парламентаризма в България. Това заяви служебният премиер Стефан Янев, който упражни правото си на глас в 108 СУ „Никола Беловеждов“ в столицата,.

„Днешният изборен ден е поредната дата, в която ние като граждани трябва да покажем нашето отношение и отговорност към конструирането на политическата власт“, посочи Янев.

„Нека не забравяме, че от нас зависи бъдещето на страната, нейното икономическо развитие, нейните социални политики и здравеопазването. В тази връзка призовавам всички да гласуват масово, от нашият глас зависи“, допълни още служебният премиер.

Янев изрази благодарност към всички, ангажирани с изборния процес, който протича нормално, но и с малки проблеми, които се отстраняват.

Той бе категоричен, че с действията си служебното правителство е показало решимост за справяне с купения вот.

Пред изборната секция Янев бе очакван от протестиращ младеж с плакат, който помоли за съдействие заради дълго ремонтиран път в Студентски град, който затруднява движението. Служебният премиер обаче посочи, че това е в отговорностите на Софийска община.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!