вода

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Бойчо Бойчев“ кв. „Горна баня“ в понеделник се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бойчо Бойчев от ул. „643“ до ул. „Бойчо Бойчев“ № 89.

В случай че ремонтните дейности продължат повече от 12 часа алтернативно снабдяване с водоноска ще бъде предоставено от „Софийска вода“ на адрес: ул. „Бойчо Бойчев“ ъгъла с ул. 643.

На ул. „Кръстьо Раковски“ жк. „Младост“ IА също се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кръстьо Раковски“ от ул. „Анна Ахматова“ до ул. „Д-р София Аврамова“ – бл. 550, бл. 552, бл. 549 и бул. „Александър Малинов“ №31 заради подмяна на сградно водопроводно отклонение.

Алтернативно воноснабдяване с водоноска ще бъде предоставено, ако ремонтите продължат над 12 часа, на адрес: пред бл. 549.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, обещават от „Софийска вода“.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!