Подаръци ще има за всички от сърце…
Подаръци ще има за всички от сърце…

Президентът кичи елха

Стършел
Гостува неделно на ДЕБАТИ.БГ

Румен Радев се зае сам да кичи елхата в президентството.  Домакинът му занесе кашон с гирлянди, звезди и други украшения, но той му каза, че е закъснял и че вече е закичил елхата. “Но с какво?” – попита домакинът. “Как с какво, със служебни кабинети, отвърна Радев, те са ми най-хубавата украса”.

Симеон ще празнува в Кремъл 

Бившият  цар и премиер реши да пооправи българо-руските отношения и попита патриарх Кирил може ли да бъде поканен за коледната служба в Москва. “Разбира се, отвърна му той, но само ако вземете и посланичката ни Митрофанова”. “Защо, попита Симеон” и  архиереят му отвърна, че е видял да я приема във Врана и явно не може без нея.

Сурвакари при Борисов

Управата на ГЕРБ избра представителна група да посети Банкя и да сурвака Борисов в състав: Десислава Атанасова, Даниел Митов и Тома Биков. Уточнено бе и какви подаръци да му поискат. Деси каза, че е доволна от вицепремиерски пост, Дани – на външен министър, а Томи рече, че не е кариерист и не желае постове. “Не може без подарък”, отвърнаха му и той се съгласи на нещо дребно, например кюлче.

Нинова със специална питка

Нинова каза на мъжа си, че на Бъдни вечер ще го изненада със специална питка. В нея ще тури сода за бухване, кисело мляко, сусам за вкус, бадемчета за красота и ще я намаже с масло. “Но какво ѝ е специалното, учуди се той, всеки път я правиш така?”. “Изненадата ми, отвърна тя – е, че ще я загърна не с ленена кърпа, а с хартиена бюлетина“.

Гълъб  храни гълъби

Премиерът Гълъб Донев прати секретарката да му купи жито и с него взе да храни гълъбите на парапета на кабинета. Това му увлечение не остана незабелязано от служителите и го попитаха защо си губи времето. “Така се успокоявам, отвърна им той, гълъбите олицетворяват мечтата ми за народ – ако ги оставя без храна, не протестират, а си отлитат най-политкоректно“.

дежурен сурвакар
Наско Мандаджиев 

Още новини от деня – четете тук.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук