Тайгър Уудс катастрофа

Животът на Тайгър Уудс е извън опасност след катастрофата, в която пострада снощи. Легендата в голфа е получил сериозни наранявания по краката и все още е в операционна зала.

Уудс катастрофата

Пътният инцидент се е случил рано сутринта местно време край Лос Анджелис, Калифорния. Уудс е изгубил контрол над автомобила си с висока скорост и е излязъл от пътя. Колата се е преобърнала няколко пъти. В катастрофата не са участвали други автомобили, а Уудс е бил сам в колата си.

Уудс катастрофата

На спасителните отряди се е наложило да режат ламарините на колата, за да извадят голфъра от там, като той е бил в съзнание при откарването си в болница.

Уудс катастрофата

От болница Harbol-UCLA описват нараняванията му като „сериозни, но не застрашаващи живота му“. Най-тежки наранявания Уудс е получил по краката си, по които множество счупвания, включително и на единия глезен.

В момента 45-годишният Уудс е в операционна зала, а след това лекарите трябва да дадат нова информация за състоянието му.

Шерифът на окръг Ел Ей Алекс Виланьова коментира, че за момента няма признаци Уудс да е употребявал алкохол или упойващи вещества при инцидента, но това ще бъде потвърдено след направените тестове в болницата. Той уточни, че колата на Уудс се е движела с „по-голяма от нормалната скорост“, спускайки се по хълм, известен с висока честота на автомобилни произшествия.

В края на декември Тайгър Уудс претърпя поредната си операция на гърба. Негови фенове вече посочиха, че в интервю, дадено преди няколко дни, голфърът е изглеждал видимо уморен и в недобро състояние. През 2017-та той излезе от активния спорт за близо 9 месеца, отново заради проблеми с гърба.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!