Театър пред театъра – така е озаглавена инициативата на трупата от Народния театър „Иван Вазов”, с която официално ще бъде сложен краят на сезона.

Артистите ще напуснат сградата и ще се „обърнат директно” към публиката, предоставяйки им уникалния шанс да се насладят на любимите си спектакли под открито небе.

Пред Народния театър вече има изградена сцена и трибуни. Очаква се, въпреки лошото време, на представлението да отидат повече от 1000 души. Ако представлението бъде отменено днес, зрителите ще могат да го гледат на 8 юли.

Пет ще са представленията, които ще бъдат изпълнени под открито небе.

Три спектакъла от репертоара на театъра ще бъдат изцяло пригодени за представление на открито – премиерният за сезона „Мнимият болен”, „Лунатици” и „Почивен ден”, а сред звездите, които участват в тях, са Георги Мамалев, Михаил Петров, Аня Пенчева, Мария Каварджикова, Антон Радичев, Албена Колева, Ева Тепавичарова, Виолета Гиндева, Биляна Петринска, Васил Драганов и много други.

Спектаклите са с начален час 21:30 ч.

Маратонът с хитове под открито небе стартира с „Мнимият болен” на Молиер, с участието на Георги Мамалев. На 5 юли ще може да видите „Лунатици“ с Аня Пенчева, Михаил Петров, Виолета Гиндева. На 6 и 7 юли – страхотният проект на Камен Донев „Почивен ден“ с Мария Каварджикова, Антон Радичев.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук