През 2008г. Сам Руен спечели третия сезон на реалити предаването „Най-големият загубеняк”. Телевизионното шоу изправя състезатели с наднормено тегло един срещу друг, за да види кой може да загуби най-високият процент на телесното тегло за парична награда.

 

Тогава Сам е на 19 години и тежи 154кг., когато започва шоуто. В края на предаването е свалил 71 килограма.

 

В момента е на 29 години и ясно личи, че е запазил добрите си навици след появата си в шоуто.

„За 10 години се случиха толкова много неща. Случи ми се добро, лошо и всичко между тях. Преминах през височини и низини. Знам само, зад гърба си имам невероятни хора и аз съм безусловно благодарен за това”, споделя Сам пред таблоида Daily Mail.

В момента Сам работи като модел в пожарникарски календар и е посветен на здравословния си начин на живот и тренировъчния режим.

„Аз съм пристрастен към работата си, определено обичам да бягам и да работя с брат ми. Тренирам, малко, за да остана във форма и също да работя във фитнеса”, споделя още Сам.

Въпреки оформеното си тяло, пожарникарят споделя, че все още изпитва неразположение да излага тялото сина показ:

 „Все още не ми харесва да си свалям ризата, дори на плажа”.

Историята на Сам е доста вдъхновяваща и показва какво може да се направи с упорита работа и отдаденост към здравословния начин на живот. След като е постигнал целта си да стане пожарникар и да изглежда фантастично в процеса, Сам вярва, че „всеки може  да изпълни мечтите си“.

Свързани статии:

За любовта към спорта – разговор с Ралица Кашинова

Невероятни снимки на „преди” и „след”сваляне на излишните килограми

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук