Викторио Александров
Викторио Александров

Обвиненият в двойно убийство – на едногодишната си дъщеричка и на жена си, Викторио Александров остава в ареста, реши Софийски градски съд.

В хода на делото защитата на обвинения поиска да се направи експертиза дали може да носи наказателна отговорност и дали е бил вменяем, когато е извършил деянието. Съдът отхвърли искането.

Близо 20-ина Викторио говори като се впусна в разказ за скандалите в най-малки подробности.

Твърди, че не помни убийството на 23-годишната си приятелка, не помни и убийството на детето си. Помни само как е бягал по стълбите с детето, след това как са бягали в парка.

По думите му той и приятелката му Дарина, която той застрелял в общия им апартамент, се карали за фамилното име на дъщеря им Никол и дали то да бъде като това на баща й. Последвал и скандал за битови сметки и отговорностите сред раздялата на младото семейство.

В деня на убийството Дарина го заплашила, че няма да види повече дъщеря си, заяви Викторио след което допълни, че спомените му се губят.

Пред жуналистите обаче обвиняемият запази пълно мълчание.

Съдът прецени, че има опасност Александров да се укрие, тъй като в писмото, което е оставил на майка си и баща си, е написал, че отива в Турция.

А след убийството се е опитал да се укрие от полицията. Има обосновано предположение, както и опасност да извърши друго престъпление. На тези основания съдът го остави в ареста.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук