Ангел Джамбазки - зам.председател на ВМРО.

ВМРО се регистрира за предстоящите местни избори през октомври. Представители на партията внесоха 6090 подписа, с които заявиха своето участие в предстоящия вот.

Председателят на партията Ангел Джамбазки обяви, че другата седмица ще обявят своя кандидат за кмет на София и ще представят своята листа за общински съветници и номинации за районни кметове.

„Кампанията, която наблюдаваме в момента, не отговаря на реалните проблеми на софиянци. София не е само жълтите павета, София е и „Люлин“, София е и „Младост“, София е и „Дружба“. Не е само въпросът за метрото, а и за градския транспорт, който трябва да бъде обновен. Много се говори за мръсния въздух, но никой не довършва изречението и не казва, че най-мръсните райони са тези, в които има ромските махали, където се горят боклуци“, заяви Джамбазки.

По думите на Джамбазки, резултатът няма да е такъв какъвто е предначертан сега, и битката няма да е само между Фандъкова и Манолова. Той увери, че те ще предлагат решения на проблемите така, както ги виждат.

Попитани дали ще търсят подкрепа от НФСБ и Атака, евродепутатът отговори, че в битката за Пловдив работят с НФСБ.

„В близо 30% от общините ще работим с НФСБ под различни форми – дали с подкрепа, дали със широка коалиция“, посочи още Ангелов.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!