аламанов герб промяната
Любомир Аламанов
Божидар Божанов на пресконференция: „Тази истерия е все едно някой да снима чистачка как пуска прахосмукачка до касата на ЦИК и да вдигне скандал, че се крадат паролите за машините.“
Това би трябвало да стигне. Но за да е по-образно, прилагам снимков материал.
На снимката: Маргарет Хамилтън, директор на Отдела по софтуерно инженерство на Лабораторията по инструментация на MIT, с когото разработва бордния софтуер за програмата Аполо. Тя демонстрира целия код, който е към 145 000 реда.
За справка: Кодът на машините за гласуване е над 500 000 реда.
Нали си представяте как някой снима с телефон този код?
Факт: Зам.-министърът е продължавал процеса по верификация, който не е 8приключен. (Защото ЦИК се забави със старта на процедурата.)
Факт: Докладите на ЦИК са пълни със снимки с телефони, защото така верификаторите доказват какво са направили.
Факт: Целият процес на броене се случва с телефони, не знам дали помните, даже ги гледаме онлайн какво правят в секционните комисии.
Дали е можело и трябвало сам да го прави, не знам. Вероятно параноята е трябвало да се задейства и непрекъснато да ходят по двама или трима, за да няма съмнение.
Като извод: Всичко е тотален фейк.
Остава само един въпрос: Кой е възложителят?
1. Може да е ДАНС, който започват манипулацията, а ГЕРБ и ИТН като глуповати аналогови реликви от миналото да са се хванали на възможността и да стават за смях сега.
2. Може да са ГЕРБ и ИТН, които виждат как губят катастрофално изборите и да са поръчали на ДАНС някаква операция по отклоняване на вниманието.
3. Може да е президента, който е отчаян от съсипването на руските интереси и иска да разклати правителството, а всички останали да са се хванали на въдицата му.
Който и да е, ясно е, че политическата върхушка, която ни открадна 18 години от живота, яростно се опитва да открадне и тези избори.
Ако махнат машините, пак ще има стотици хиляди невалидни бюлетини. Както имаше и на предишни избори.
Моля ви, ако искате нормален живот, нормално управление, нормално бъдеще, забравете дребните различия, излезте и гласувайте. Само с голяма избирателна активност може да се преодолее купения вот, манипулациите, страха.
Спокоен ден!
Коментарът е взет от Facebook страницата на Любомир Аламанов. Заглавието е на редакцията на ДЕБАТИ.
За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук