Кая Калас
Кая Калас

Безапелационната подкрепа от Европа за „Продължаваме промяната – Демократична България“ продължава. Във видеообръщение естонският премиер Кая Калас призовава българските граждани да гласуват на 2 април с №12 за коалиция ПП-ДБ, съобщават от пресслужбата на обединението.

„Скъпи български приятели, знам, че ви предстоят избори, и ако искате партия, която застава зад демократичните ценности, свободата на гражданите и човешките права, гласувайте за „Продължаваме промяната – Демократична България“, призовава Кая Калас.

„Втори министър-председател от Европа с призив да се гласува за „Продължаваме промяната – Демократична България“. Кая Калас е млад държавник с визия. Само преди седмици нейната партия спечели изборите в Естония. Кая подчерта, че гласовете за нас гарантират демокрацията и човешките права на всички българи. Това е поредната безапелационна подкрепа, която идва от Европа. България има реален шанс да влезе в Шенген още тази година, защото имаме доверието на нашите европейски партньори, доверие, което само ние можем да защитим! Има как!”, сподели Кирил Петков в социалните мрежи.

Преди дни с видео обръщение министър-председателят на Белгия Александър Де Кро категорично заяви, че всички български граждани заслужават да имат нормален европейски живот.

„Най-прекият път България да излезе от застоя и да се превърне в достоен европейски партньор минава през номер 12 в бюлетината и подкрепата за ПП-ДБ, които са единственият шанс България да тръгне напред: „Гласувайте за обединението ПП-ДБ с номер 12 в бюлетината. Това е най-бързият начин да се преборите с корупцията и да влезете в Шенген“, казва Де Кро.

Още вътрешнополитически новини – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук