Стефан Янев

Служебният премиер Стефан Янев заяви, че в следващите дни очаква конструктивен диалог между партиите, които ще влязат в 46-то Народно събрание. Той нарече „екзотична“ идеята служебният кабинет да остане на власт.

„Мисля, че трябва да бъдем търпеливи и спокойни и да оставим партиите да си свършат работата. Тяхната отговорност и конструктивизъм ще проличат надявам се в следващите дни“, коментира служебният премиер.

„Преди да се стигне до гласуване в парламента, предполагам, че трябва да се мине през едни много трудни преговори, които преди всичко ще бъдат преговори за коалиция, която да предложи нещо подобно“, каза Янев.

За трагичния инцидент с падналия изтребител Янев призова да не се спекулира. „Нека да не спекулираме, разследването продължава, това, което е изнесено до момента е информация от първата комисия, която е разследвала авиационен инцидент. Има още следствени мероприятия”.

Стефан Янев направи изявлението си във Варна, където присъства на Националното военноморско учение с международно участие „Бриз 2021“.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук