Цвета Караянчева
на снимката: Председателят на 44-ото НС Цвета Караянчева

Протестращи в Благоевград освиркваха и замеряха с яйца председателя на НС Цвета караянчева, която посети града им за партияна среща, предаде бТВ. Според съобщението тя е тръгнала към протестиращите в опит да разговаря с тях, но полетелите към нея яйца и кофа, съпроводени с викове „Мафия“ и „Оставка“, са я отказали. Гардовете на НСО я издърпаха настрана, където даде брифинг за медиите. С яйце при пристигането му бе ударен и основателят на ГЕРБ Красимир Велчев.

Караянчева все пак заяви, че се надява да дискутира с протестиращите, след като партийното мероприятие приключи. Тя смята, че властта има постижения, с които да може да се похвали.

Същевременно председателят на НС призан, че не съжалява за казаното в Лом преди дни, когато си навлече гнева на протестиращите и безброй ехидни и обидни послания в социалните мрежи. Според нея тя е говорила на партийно събрание и е трябвало да надъха симпатизантите си.

„Преди 2017 г. бях острието на ГЕРБ все пак“, припомни Караянчева, макар да не стана ясно какво има предвид.

В Лом тя беше приканила недоволните от правителството да си ходят пеша от протестите и да не ползват метрото, щом не харесват премиера. По този случай към нея се устреми вълна от недоволство, а някои дори й припомниха, че рутинната работа на правителството е да гради всичко това, с което ГЕРБ се хвали като постижения.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук