Мъжът засипва ямата
Мъжът засипва ямата. Снимка: Десита Първанова

Снимка на мъж, който сам пълни внушителна дупка на улица в Студентски град, предизвика вълна в социалните мрежи. Кадърът е на Десита Първанова и е публикуван във Facebook групата „Забелязано в Студентски град“.

Мъжът е заснет преди два дни, когато валеше. Той е отворил бажаника на колата си и загребва оттам инертен материал, който се кани да изсипе в ямата. До краката му се вижда кофа.

Коментарът под поста на Десита варират от възхищение до хейт. В крайна сметка повечето са в подкрепа на непознатия ентусиаст. Потребителите признават, че малко хора биха направили подобно нещо.

„Там е осеяно с дупки, както и на още 1000 места в Студентски град… Това е уличката до 37-ми блок, както си караш и ти падат фаровете от някоя дупка“, пише в един от коментарите.

„Само да не го осъдят сега за незаконно строителство“, добавя друг. Владимир Николов адмирира действията на мъжа с лопатата, но подчертава, че все пак това е нарушение на законите, съобщава БНР.

„Ако искаш нещо свършено в тая държава, свърши си го сам, евала!“, посочва член на фейсбук групата „Забелязано в Студентски град“.

Още любопитни новини – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук