Сайт за възрастни провокира с пускане на видео с „първата в света“ анимационна  провокативна звезда/инфлуенсър, съобщава Sputnik news. Изкушаващото създание, измислено от технологична компания и сайт за възрастни, наречено Джейди Вейлс, събра повече от 20 000 последователи в „Инстаграм“ с пикантни селфита. Въпреки че нейните създатели подчертават, че тя е напълно измислена, обещават някой ден да доставят на феновете й истинско удоволствие.

Обещано бе да се пусне филм за възрастни с Джейди Вейлс, ако акаунтът й в „Инстаграм“ събере един милион последователи, съобщава „Дейли стар“. Измислената красавица, която вече има 23 000 абонати в своя акаунт в „Инстаграм“. Това може да се смята за един от възможните пътища за развитие на индустрията за възрастни.

Досега в нейния акаунт има около 40 записа, но нито един от тях не излиза извън границите на благоприличието, в очакване на присъединяването на милионния последовател.

Според създателите и,  тяхната анимационна „Инстаграм“-героиня и подобни виртуални анимационни създания имат голямо бъдеще в индустрията за филими за възрастни.

„В нашите очи Джейди е ранна стъпка от следващата фаза на технологията, работеща с хора, вместо да работи за подмяна на хората и човешката сексуалност“, каза той, добавяйки, че те „нямат никакъв интерес да заменят реалните изпълнители и това никога не е било мотивацията зад този проект“.

Шефът на сайта за възрастни също отвърна на критиките срещу „нереалните“ неща в социалните мрежи, отбелязвайки, че популяризирането им „изглежда е огромна част от социалните медии“.

„Отминаха дните на виртуалните герои, които са ограничени само до филми или видеоигри. За търговските марки става все по-трудно да се ориентират в днешния социален пейзаж“, твърди той.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!