жена

Млада жена от Велико Търново опита да са самоубие на живо в популярната платформа TikTok.

Пред камерата тя показва как приема голямо количество хапчета и алкохол и твърди, че смята да скочи от осмия етаж. В един момент търновката изчезва от прякото излъчване и момиче от Варна подава сигнал на телефон 112, съобщава „Борба“.

Случаят е от неделя вечерта и се развива в дома на жената в търновския квартал „Колю Фичето“. Екип на Центъра за спешна помощ в старата столица и полицията се отзовават на сигнала.

Медиците транспортират пациентката до Спешно отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, преди състоянието ѝ да се влоши, и там става ясно, че е погълнала 20 таблетки от медикамент за диабетици и алкохол. Извършени са необходимите манипулации и след това младата жена е изпратена към Центъра за психично здраве.

Причината за опита за самоубийство е любовна мъка в резултат на измама. Жената се запознала с мъж по интернет и получила обещания за щастлива връзка. Оказало се обаче, че човекът е мошеник, тъй като поискал от нея 2500 лв., защото бил в затруднение. В замяна трябвало да ѝ изпрати колет с пръстен, рокля и други подаръци. Времето минавало, но пратката от виртуалния приятел така и не пристигала.

Търновката споделила историята си със своите близо 3700 последователи в TikTok. Благодарение на тях осъзнала, че е станала жертва на измамна схема, не могла да понесе реалността и посегнала на живота си.

Още новини от деня – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук