Легендата на Левски Даниел Боримиров ще се завърне на поста спортен директор в клуба. Това стана факт след заседание на Управителния съвет на „сините”. На него е било взето решението именно Боримиров да замени на поста Станислав Ангелов, който ще продължи да работи начело на детско-юношеската школа на „Левски Раковски”. От клуба разкриха също, че Даниел Боримиров ще съвместява работата си като спортен директор с функциите на директор на ДЮШ.

Ето и съобщението, публикувано на официалния сайт на Левски:

„Уважаеми Левскари,

На свое заседание Управителният съвет на ПФК „Левски“ АД взе решение, с което освобождава г-н Станислав Ангелов от длъжността „Спортен директор“ във връзка с преминаването му начело на детската школа „Левски Раковски“.

Като един от възродителите на „Левски Раковски“ Станислав Ангелов е най-подходящият Ръководител на школата, в която се градят здравите основи на нашето бъдеще – децата на Левски.

Ръководството на клуба благодари на г-н Ангелов за положените от него усилия, свързани с дейността на представителния отбор, и му пожелава успех!

За спортен директор на „ПФК Левски“ УС избра и назначи г-н Даниел Боримиров, който ще продължава да изпълнява и функциите си като Директор на ДЮШ на ПФК „Левски“. Той е емблематична за „Левски“ фигура и ръководството вярва, че ще оправдае гласуваното му доверие. Освен личните си качества и признанието като „синя“ легенда г-н Боримиров е обединител и горд носител на „синята идея“. Пожелаваме му успех!

Само Левски!”, се казва в съобщението на клубния сайт на „сините”.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук