Анджелина Джоли поиска от бившия си съпруг Брад Пит 100 000 долара месечна издръжка за децата, информират „Лента“ и БТА, позовавайки се на сп. „Ин тъч“.

Сумата, според актрисата, ще покрие текущите разходи за шестте деца и ще даде възможност да се правят отчисления в тръстов фонд за бъдещето им.

За него ще бъдат отделяни 250 000 от годишната сума от 1,2 милиона долара.

Шестте деца на двамата актьори са на възраст от осем до 15 години. Най-голям е Мадокс – на 15 години. Пакс е на 13 години, Захара – на 12, Шайло – на 10, а близнаците Нокс и Вивиен – на 8.

Брад Пит е изразил готовност да издържа децата, но предпочита да превежда парите направо в тръста, а не да ги дава на бившата си съпруга за текущи разходи.

„Анджи иска бракоразводният процес да свърши за 90 дни, включително и по въпросите на опеката и недвижимото имущество. Като се вземат предвид всичките й искания, обаче това е малко вероятно. Финансовите й претенции са нелепи“, коментира близък на актьорите.

Богатството на 53-годишния Брад Пит се оценява на 240 милиона долара, а на 41-годишната Анджелина Джоли – на 160 милиона долара.

Анджелина Джоли настоява за еднолично попечителство над децата, а Брад Пит – за съвместно.

Актрисата поиска развод през септември 2016 г. Двойката има връзка от 2005 г., но сключи брак чак през 2014 г.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук