Лена Бориславова
На снимката: Лена Бориславова

От „Продължаваме промяната” сме готови за нови избори, но ще направим всичко възможно, за да ги предотвратим на този етап. Това заяви началникът на кабинета Лена Бориславова, цитирана от БНР. Тя и зам.- председателят на парламента Мирослав Иванов днес присъстваха на откриването на офис на партията в Ямбол.

Бориславова подчерта, че партията е готова за нови избори:

„Обаче преди това ще направим всичко възможно да не се стига до нови избори, защото, и тук причината е много проста, трябва да има действащо Народно събрание, което да приеме онези 22 закона, които гарантират едни 13 милиарда да влязат в сметката на българина, българските домакинства и бизнеса“.

Тя поясни, че към този момент няма избрани лица, които да заместят министрите на ИТН, част от които вече са подали оставки. Причината е, че сега всички усилия са концентрирани върху приемането на актуализацията на бюджета.

Зам.- председателят на НС Мирослав Иванов заяви, че се надява актуализацията да бъде приета, но не изключи и сценарии, целящи дестабилизация на правителството.

„Неведнъж бяхме свидетели на координирани акции от трите формации от опозицията. Сега съм почти сигурен, че ИТН ще се присъединят към тях, неведнъж сме имали такива сигнали“.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук