Любимият ни сериал от миналия век „Непълно непознати” все още е в сърцата ни. Американският ситком, по идея на Дейл Макрейвън, изкара 8 сезона – от 25 март 1986г. до 6 август 1993г.

Балки, Лари

В него се разказва за сложното съжителство между Лари Апълтън (Марк Лин-Бейкър), американец от средния запад, и Балки Бартокомус, негов братовчед от Югоизточна Европа.

В България сериалът се излъчва за първи път по БНТ през 90-те години. А през 2000-та година сериалът започва да се излъчва по bTV.

Балки, Лари

Братовчедите Балки и Лари днес са много възрастни и вече почти не се занимават с кино или телевизия. Как обаче изглеждат днес и с какво се занимават, предлагаме Ви да видите:

  • БАЛКИ – БРОНСЪН АЛКОТ ПИНЧОТ

Той е роден на 20 май 1959г. в Ню Йорк и популярността си придобива именно със сериала „Напълно непознати”. Виждали сме го обаче и в „Ченгето от Бевърли Хилс”, „Стъпка по стъпка”.

Майка му Росина е с италиански произход, а баща му Хенри – руски дисидент. По-малкият му брат Джъстин също е актьор.

През 2015г. Пинчот обявява банкрут, а всичките му имоти са продадени.

В професионално отношение, „Балки” има зад гърба си стотици записани аудиокниги.

На 8 март 2018г. беше обявено, че Пинчот ще играе Джордж Хаутрон – злодей, пуританският директор на Бакстер Хай, който редовно се сблъсква със Сабрина Спелман и нейните приятели в новия сериал на „Нетфиликс” – „Приключенията на Сабрина”. Премиерата на сериала беше през октовмри 2018г.

Ето как изглежда той днес:

  • ЛАРИ – МАРК ЛИН-БЕЙКЪР

Той е роден на 17 юни 1954г. в Сейнт Луис, Мисури. Майка му Джоан е танцьорка, а баща му – Уилям – съосновател на „Open Stage театъра” в Хартфорд.

В началото на 80-те години на миналия век, Марк започва да се снима в комедийния сериал „Часът за пране”.

Участвал е в няколко представления на Бродуей. Дебютът си в киното прави през 1979г. във филма на Уди Алън „Манхатън”. За съжаление обаче повечето сцени с него са отрязани.

Със сигурност най-голям професионален успех му носи участието му в „Напълно непознати”, където играе братовчедът Лари.

През последните години, Марк участва в няколко представления на Бродуей и в сериала „Синя кръв”.

Едва ли ще го познаете, ако не знаехте, че е той:

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук