Стъпка по стъпка

Патрик Дъфи – Франк Ламбърт

Стъпка по стъпка Стъпка по стъпка

След края на „Стъпка по стъпка“ Патрик Дъфи продължи с кариерата си в киното. Дъфи намери успех и в други роли през годините като добре познатата сапунена опера „Дръзките и красивите“ и в анимационния сериал „Лига на справедливостта“.

Стейси Кийнан – Дана Фостър

Стъпка по стъпкаСтъпка по стъпка

Най-голямото от доведените деца в сериала след шоуто получава редица филмови роли. След 2010 г. обаче Стейси изчезва от развлекателната индустрия. Оказва се, че е тя е била приета в юридически факултет и в момента е адвокат в района на Лос Анджелис.

Брандън Кол – Джон Томас Ламбърт (J.T.)

Стъпка по стъпкаСтъпка по стъпка

След приключването на сериала актьорската кариера на най-големия син на Франк Ламбърт също  приключва. През 1996 г. Брандън е попада в трагичен инцидент и е прострелян в двете ръце. Брандън се възстановява напълно, но след като приключва ролята си в „Стъпка по стъпка“ през 1998 г., той се оттегля от актьорството.

Кристофър Кастилия – Марк Фостър

Стъпка по стъпка Стъпка по стъпка

Единственият син на Карол е представен като изключително ученолюбив в сериала и прекарва по-голямата част от времето си в работа с компютри.
След края на „Стъпка по стъпка“ обаче Кристофър се оттегля от актьорската си кариера. Получава магистърска степен и в момента е преподавател по политология в университета Биола в Калифорния.

Анджела Уотсън – Карън Фостър

Стъпка по стъпкаСтъпка по стъпка

Средното дете на семейство Фостър, Карън Фостър, беше изиграна от Анджела Уотсън. След като шоуто приключва, Анджела решава да си даде малка почивка. Малко след това тя открива, че родителите й са откраднали над 2,8 милиона долара от нейните приходи. Впоследствие тя си връща парите. След този злощастен инцидент Анджела основава фондация CAST – фондация, която предлага безплатни адвокатски и счетоводни услуги на млади изпълнители.

Джош Бърн – Брендън Ламбърт

Стъпка по стъпкаСтъпка по стъпка

Най-младият от тримата братя и сестри на Ламбърт изчезва от сериала още по времето, когато той се мести от ABC в CBS. След като неговият герой изчезва, Джош изчезва и от Холивуд и не се появява в публичното пространство.

Кристин Лакин -Алисия „Ал“ Ламбърт

Стъпка по стъпкаСтъпка по стъпка

Сериалът приключва през 1998 г., но кариерата на Кристин Лакин тогава тъкмо започва. След „Стъпка по стъпка“ тя се появава в телевизионното шоу 7th Heaven, както и във филми като Reefer Madness и Who’s Your Daddy. През 2010 г. Лакин започва да озвучава героя на Джойс Кини, като от тогава работи като озвучител на видео игри и аудиокниги.

Саша Мичъл – Коди Ламбърт

Стъпка по стъпкаСтъпка по стъпка

Как бихме могли да забравим симпатичния Коди Ламбърт? След края на „Стъпка по стъпка“ Саша Мичъл се появява в няколко телевизионни предавания като JAG, ER и NYPD Blue. През 2016 г. той играе във филмите Smoke Filled Lungs, Assassin X и I Love You Both.

Сюзан Съмърс – Карол Фостър-Ламбърт

Стъпка по стъпкаСтъпка по стъпка

След ролята на Карол в „Стъпка по стъпка“ Сюзан Съмърс се фокусира върху откриване на лек против стареенето и стартира собствена линия продукти. По време на участието си в шоуто, Съмърс постигна голям успех като говорител на рекламния филм The Thighmaster.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук