Различните стилове правят двубоите интересни. Никой друг сблъсък в „Игра на тронове“ не потвърждава това твърдение по-добре от епичната битка между Оберин Мартел и Грегор Клегейн. Планината срещу Пепелянката е един от най-вълнуващите боеве в целия сериал, като зрителите станаха свидетели на невероятната сила на Клегейн и скоростта и уменията на Оберин.

Грегор Клегейн срещу Оберин Мартел Игра на Тронове

Накрая, Планината успя да обгърне главата на Оберин с двете си гигантски ръце и без проблеми я размаза между тях. Но, краят на двубоя можеше да е различен, ако принцът от Дорн просто беше свършил това което умее, а не изискваше признание за изнасилването и убийството на сестра си и майка си.

Така че, съществува ли войн в Седемте кралства, способен да успее там, където Оберин се провали? Ние определено смятаме, че съществува (според нас, Планината МОЖЕ да бъде убит, въпреки че в момента е зомби).

Грегор Клегейн Планината

Оберин беше близо, но безусловното му търсене на справедливост го провали. Въпреки това, съществуват други, които ще успеят там, където той се провали. Ето 10 воини от Игра на Тронове, които според нас ще могат да победят Планината.

За още интересни статии, анализи, коментари и интервюта следете страницата ни във Фейсбук Дебати.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!