Ален Делон
Антъни Делон с баща си Ален, преди злата японка да го обсеби.

Децата на култовия френски актьор Ален Делон – Антъни, Анушка и Ален-Фабиен, дадоха под съд японската му гледачка Хироми Ролан. Те я обвиняват, че злоупотребява със здравословните му проблеми и се опитва да попречи на общуването им с него. Това съобщи в социалните мрежи Антъни – големият син на 87-годишния актьор.

Семейството наело Хироми Ролан преди 2 години, когато актьорът започнал да има здравословни проблеми, предаде БГНЕС. През 2019 г. Ален Делон беше хоспитализиран с инсулт, претърпя операция в парижка болница, където прекара 3 седмици в интензивно отделение. След това той се оплака, че се чувства зле и предупредил децата си, че иска да се оттегли от живота чрез евтаназия, но после се стегна и се оправи.

Ален в „Гепардът“ през 1963 г. Снимка: Уикипедия

Сега наследниците на Ален Делон отправиха обвинения срещу гледачката: те се оплакаха от морален натиск от нейна страна, злоупотреба с физическата слабост на баща им и присвояването на кореспонденцията на актьора.

Адвокатът на децата на Делон каза в прессъобщение, че Хироми се опитва да „изолира Ален от семейството и приятелите чрез манипулации и заплахи“. „Тя системно контролира телефонните му обаждания и личните му съобщения, отговаря вместо него и се представя за него. Тя пречи на децата му, когато искат да го посетят. Тя е авторитарна, държи се неприемливо и дори си позволява да малтретира кучето на Ален Делон.“ (Актьорът се оплакал на роднините си, че любимото му куче е било затворено в кучкарник 3 дни.)

Според 58-годишния Антъни Делон дълго време не е искал да поставя баща си в конфузна ситуация, но присъствието на Хироми Ролан „започна да натоварва всички и особено татко“. Синът заяви, че баща му я е помолил да напусне жилището му и това е написано в документ, в който Ролан е обвинена, наред с други неща, че е злоупотребила със слабостта на уязвим човек и го е лишила от свободата му.

Ален Делон през 1959 г. Че е красив, красив е. Снимка: Уикипедия

Кинолегендата Ален Делон е известен с ролите си във филми като „Роко и неговите братя“, „Борсалино“, „Басейнът“, „Гепардът“, „Двама мъже в града“, „Зоро“ и др. Името на актьора години наред беше нарицателно, защото младият Делон е смятан от мнозина (не само дами) за идеал за мъжка красота.

Още любопитни новини – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук