„Дигитален маркетинг за значими каузи“ 2

Стипендиантска програма „Дигитален маркетинг за значими каузи“ на Фондация „Америка за България“ обяви своето второ издание.

Програмата осигурява деветмесечен платен стаж по дигитален маркетинг на 12 студенти, наскоро завършили университет, или преквалифициращи се професионалисти. В рамките на стажа участниците ще натрупат професионален опит в НПО, като съдействат с разработването и изпълнението на стратегии за дигитален маркетинг на ключови представители на гражданското общество в България.

Стипендиантска програма „Дигитален маркетинг за значими каузи“ 2 включва и съпътстваща менторска програма. На всеки участник ще бъде осигурен индивидуален ментор, представител на водеща компания за дигитален маркетинг в България. В допълнение стажантите ще имат достъп до лекции и уебинари с професионалисти в сферата.

От стажантите ще се очаква да отделят 20 часа седмично за работа в организацията, в която са разпределени, както и да вземат участие във всички събития и лекции по програмата.

КРАЕН СРОК ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ: 31 август 2022 г.

НАЧАЛО НА СТАЖОВЕТЕ: 26 септември 2022 г.

За повече подробности и за да кандидатствате, посетете страницата на стипендиантска програма – ТУК.

Партньори: Association of the Bulgarian Leaders and Entrepreneurs – ABLE, Български институт за правни инициативи, Български център за нестопанско право-БЦНП, Gospodari, Institute for Market Economics , Институт за развитие на публичната среда – IPED , Kelvin Health , Програма Достъп до Информация/Access to Information Programme, Sofia Platform , Startup Factory , Съвет на жените в бизнеса в България , Форум Гражданско участие/ Citizen Participation Forum

Още новини от деня – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук