Доналд Тръмп
На снимката: президентът Доналд Тръмп

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отговори на речта на бившата първа дама Мишел Обама, но определено е ясно, че той няма никакъв проблем с нея лично, отбелязва Си Ен Ен. Президентът атакува своя предшественик Барак Обама и се фокусира върху това, което според него администрацията е направила за страната.

„Някой да обясни на Мишел Обама, че Доналд Тръмп нямаше да е тук, в прекрасния Бял дом, ако не беше работата на нейния съпруг, Барак Обама. Байдън беше просто едно закъсняло явление, основателна причина за толкова закъсняла и вяла подкрепа.

Аз и моята администрация изградихме най-мощната икономика в историята на която и да е страна, поддържаме я и спасяваме милиони животи. Сега изграждам още по-мощна от преди икономика. Работата е в ход, NASDAQ е в рекорден възход, другото тепърва предстои. Седнете и гледайте!“, каза президентът.

Доналд Тръмп е грешният президент за нашата страна, каза Обама в най-силния момент от речта си преди ден, той имаше повече от необходимото време, за да докаже, че може да върши тази работа, но за него е много трудно да го разбере.

„Явно е, че не може да се справи“ – каза тя.

Днес Джо Байдън стана официалният кандидат на демократите за президентския пост. В социологическите проучвания той има 11-12% преднина пред Тръмп, но анализаторите предупреждават, че това на този етап не е решаващо.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!