Графа
на снимката: Графа

След като посланикът на САЩ в България Херо Мустафа и две нейни колежки от американското посолство публикуваха видео, в което пеят българската песен „Завинаги заедно” на Орлин Павлов, Любо Киров и Графа и с което видео предизвикаха тримата изпълнители на песента да се включат в инициативата за популяризиране на българската музика, отговорите не закъсняха. Днес Графа и Михаела Филева също се включиха в предизвикателството със свои изпълнения на български парчета.

„Предизвикателството започва! Посланик Мустафа и нейната дипломатическа група изпълняват любима българска песен и предизвикват трима български певци да отговорят. Кой е предизвикан? Коя е песента? Ще бъде ли прието предизвикателството? Разберете в нашето видео!” Това написаха от американското посолство в официалната им страница във Фейсбук.

След отправеното предизвикателство първите резултати днес вече са на линия. Графа публикува свое видео, в което изпълнява част от част от песента на Михаела Филева „Приливи и отливи”, с което той предизвика талантливата певица също да се включи.

Михаела Филева веднага реагира на отправеното предизвикателство и публикува видеоклип, в който изпълнява песента „Шоколад” на група остава, като така певицата предизвика Свилен Ноев да се включи в инициативата.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!