Веселин Марешки

Веселин Марешки е кандидатът на „Воля“ за президентския пост. От щаба на партията внесоха документите за регистрация в Централната избирателна комисия. Негов вицепрезидент е Полина Цанкова, инженер по образование, зам.-председател на Комисията по външна политика в 44-то Народно събрание.

„През 2016г. ме подкрепиха близо половин милион българи, за което съм им благодарен! В няколко града като Варна, Добрич и други бях пръв. Тогава социолозите коментираха, че това е най-високият мажоритарен резултат, постиган на избори у нас.

Постигнахме го заедно!

Всички се надпредарват да се хвалят, че някакви „елити” ги подкрепят. Но, благодарение именно на тях, България стигна дъното и стана за посмешище на цяла Европа.

С всичките си действия досега псевдоелитите ме принуждават да се кандидатирам. Тези „елити” доведоха държавата до разпад. Сега е моментът властта да се даде на народа, защото на следващите президентски избори през 2026г. държава може и да няма, а народът да се е изнесъл.

Мен не ме подкрепят „елити”! Зад мен са обикновените хора, които изнемогват в момента от скока на тока, парното, газта, хранителните продукти, които се чудят как ще оцелеят през зимата.

Властта трябва да е във вашите ръце, защото се видя, че онези нависоко изобщо не мислят за милионите българи, а само за милионите в собствения си джоб.

Сегашното положение в България не ми остави друг избор, освен да се кандидатирам и отново да защитавам народа си, както го правя години наред в бизнеса!

На 14 ноември вие ще решите дали отново ще дадете съдбата си в ръцете на тези, които ви унижават и грабят, или ще застанете зад човек, който е бил винаги на ваша страна!“, пише той.

Припомняме, че Марешки  беше кандидат за президентския пост и на предишните избори през 2016 година.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!