Христо Петров
Христо Петров Снимка: Булфото

Направихме експертиза с помощта на експерти, има сериозни неща, които се набиват на очи. Тези записи са с много лошо качество. Те са били с отлично качество, рязани и лепени са. Нарочно е направено качеството да бъде смъкнато.Това заяви пред Би Ти Ви Христо Петров-Ицо Хазарта, който е водач на листата на Промяната в 25 МИР в София.

Целта е следващите 20 дни публиката да бъде залъгвана със записи с лошо качество. За да може последните дни преди изборите да се появи фалшив запис, но хората свикнали с лошото качество, и ще чуят и него. Този запис цели да съсипе окончателно това, което се опитваме да направим. Те третират българското общество като аквариум с рибки, на което пускат храна. Само, че българското общество не е аквариум с рибки, посочи още Петров.

На въпрос кои визира под „Те“, депутатът заяви: „Това са хората, които 30 години управляват, но подозирам хора, които отказват вашите интервюта“.

В този запис се чуват изрязани изречения. Такива части от разговора има. Асен Василев казва „вероятността да стигнем 3 млн. е много“ и е отрязано. Всъщност казва „вероятността да стигнем 3 млн. е много малка“, поясни още той.

Всеки трябва да си зададе въпроса къде е този неофициален кеш, за който се говори в записа? Аз имам 14 билборда в страната. Моите колеги от Възраждане имат по толкова само в един квартал. Къде е неофициалният кеш, добави Петров.

Когато се срещам с хората повечето не искат да питат, а искат да кажат. Питат за грешките. Аз съм скептичен за грешките, бих ги нарекъл слабости. За две години и половина не можахме да обясним частица от ада, през който преминахме. Критикувал съм Кирил Петков. Когато беше неговото правителство трябваше да каже с 60 депутата не мога да бъда цар, аз не мога дори да си сменя охрана. Не мога да сменя регулаторите, службите. Това беше голяма грешка. Може би трябваше да кажа какво се случи за тези 2 години и половина. На мен от ден едно в парламента ми бяха зачислени няколко души, които вървят зад мен в парламента и стоят пред дома ми. Вървят зад мен и ме провокират. Тези хора открито се присмиват на мен и моите колеги, защото знаят при кой е истинската власт. 2 години тези хора извършват клеветнически кампании, смята Христо Петров.

По думите му една от причините ПП-ДБ да губят гласове е управлението с ГЕРБ и ДПС. „Ако не се беше случило ние нямаше да загубим тази подкрепа. Но щяхме да имаме служебно правителство, което щеше да сключва договор като Боташ, да създава частни детски болници. В противен случай управлението отиваше към Съветския съюз“, каза още той.

На въпрос защо се кандидатира за евродепутат, Ицо Хазарта отговори, че целта му е да се гласува безплатна европрограма за детски лагери.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук