На снимката: Петър Кърджилов и Десислава Иванчева

Бившата кметица на „Младост“ Десислава Иванчева обяви, че ще обжалва решението за отказ на регистрацията й за участие в местните избори на 27 септември. Както стана известно, тя получи отказ поради закъснение от 7 минути. Отказано е и на нейната бивша заместничка Биляна Петрова.

Стана ясно още, че кампанията на осъдената на първа инстанция за корупция Иванчева не се оглавява от неиния доскорошен PR Петър Кърджилов. Това съобщи самият той във „Фейсбук“.

„Днес научих, че Десислава Иванчева и Биляна Петрова с ХДПБ отпадат от битката за местните власти. Причината е, че документите са внесени в ЦИК след изтичането на крайния срок. Понеже ще има въпроси и към мен, искам да споделя тук, че преди две седмици отказах въобще да се занимавам с кампанията на Иванчева и Петрова с ХДПБ.

Дни преди скандала с „преврата“ с Йордан Бонев поисках да поема изцяло комуникацията и координацията в кампанията, но Десислава Иванчева ми отказа, поради което реших да се оттегля.

Ще продължа да защитавам, разкривам и разпространявам истината за набедяването на Иванчева и Петрова в подкуп от органзираната престъпна група, оглавявана от Иван Гешев и Александър Ваклин“ – обави Кърджилов.

Припомняме, че в края на май Иванчева участва като независим кандидат в изборите за Европейски парламент и спечели 1.55% от гласовете, изпреварвайки парламентарно представени и участващи в управляващата коалиция партии като „Атака“ и НФСБ.
За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук