Снимка: Иванка Тръмп със съпруга си и дъщеря им

Дъщерята на Доналд Тръмп Иванка не иска да има нищо общо с политиката, пише немското издание „Ханделсблат“, цитирайки нейна близка приятелка.

Президентската щерка в момента живее в скъпо морско имение в Маями, построено по неин вкус и нужди и нехае за политиката. Парцелът, чиято пазарна цена е 30 милиона долара, бе закупен в края на миналата година.  Иванка, която доскоро бе съветник на баща си в Белия дом, понастоящем се е посветила на семейството си. Луксозното морско имение се обитава от нея, съпруга й и трите им деца. Гвардия от обслужващ персонал се грижи за имота и потребностите на семейството. Иванка е женена за бизнесмена Джеръд Кушнер, син на мултимилионера и един от лидерите на европейската общност в Ню Йорк Чарлз Кушнер.

„Петте години, които Иванка прекара в Белия дом, бяха твърде много. Затова бившият фотомодел приема разговорите за политика днес като твърде отегчителни“, пише „Ханделсблат“.

Красивата наследница на Доналд и Ивана Тръмп обича да казва за себе си, че има бакалавърска степен по икономика от Пенсилванския университет, че е фотомодел, писател, бизнесмен и политик.

Папараци заснеха на няколко пъти Иванка Тръмп през последните седмици. Повечето фотоси бяха направени на плажа пред новия й дом. Една от снимките показва как дъщерята на Тръмп чете с интерес „Книгата на радостта“ от Далай Лама. Красавицата е последовател на ортодоксалния юдаизъм и проповядва религията при всяка възможна публична изява.

Иванка Тръмп се връща към бизнеса си

39-годишната Иванка Тръмп продължава с медийните си изяви, но предпочита да говори за собствените си инициативи и позитивите от работата си. Наскоро тя гостува в студиото на CNN.

Любима тема, която Тръмп приема като свой личен успех, е намаляването на данъците върху таксите за детски градини в САЩ. Тя обича да се хвали, че е успешен производител на дамски чанти.

Тръмп, която от ранна възраст е част от проспериращото бизнес общество в Ню Йорк, изгради  собствена търговска марка. Красавицата доказа, че е съвременната работеща жена и оправна любяща майка на три деца.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!