Дъщерята на Доналд Тръмп- Иванка вече се е настанила в новата си резиденция в Маями. Тя ще живее  там със съпруга си Джаред Кушнер и трите им деца – Арабела, Джоузеф и Теодор докато приключи строителството на новия им дом. Съвсем скоро те ще се преместят в „Индиан Крийк“, едно от най-ексклузивните и безопасни места на планетата.

Кои ще бъдат съседите на семейство Кушнер?

Без съмнение, мястото на пребиваване, избрано от Иванка и Джаред, отговаря на техните очаквания и стандарт на живот. Както Page Six публикува преди месец, двойката е купила от Хулио Иглесиас парцел от над 7000 квадратни метра с частен кей за около 24,5 милиона евро, за да бъде по-близо до Доналд Тръмп, който се е настанил в имението в Мар-а-Лаго, на час от Индиан Крийк.

„Тук няма усещане за общност, нито съседите правят пикници в парка. Хората, които живеят в Индиан Крийк, не трябва да бъдат познати или да имат повече приятели. Никога няма да видите никого на улицата, всеки създава живота си в именията или голф клуба и далеч от любопитни погледи „, обяснява анонимен източник на Page Six.

Малкият частен остров, който се мие от водите на залива Biscayne,  има само 34 къщи и е известен като“ бункера на милионерите“. По-точно поверителността, която предлага на съседите си, е една от големите му атракции. Островът разполага със собствена полиция и с въоръжен морски патрул, който наблюдава водите около острова 24 часа в денонощието.

Един от най-известните съседи в Индиан Крийк несъмнено е Хулио Иглесиас, който, въпреки че сега живее практически целогодишно в Пунта Кана, продължава да се установява в дома си в Маями за около два месеца в годината и също се радва на малките си деца.

Испанският певец е инвестирал повече от 130 милиона евро в този остров и площ от почти 30 000 квадратни метра, разпределени в пет урбанизирани парцела на повече от 240 километра частен плаж.

Иглесиас е собственик на 15% от този частен остров, осеян с имения за милиони долари. Първият от петте парцела, които придобива, му стрували около 800 000 евро в края на седемдесетте и малко по малко той разширява своята империя на ръба на канала, където строи имение, в което живеят по-големите му деца известно време, тези, които той има с Изабел Прейслер, а по-късно и с Миранда и петте деца, които има от холандския модел.

През 2017 г. певецът пуска в продажба четири от петте си парцела. Номер 4 е този, който Иванка и съпругът й са купили, който ще има друг съсед, милионер като тях, но много по-малко известен в очите на широката публика.

Това е пластичният хирург Арън Ролинс, който е придобил парцел 7 от „ Indian Creek Road“ досега собственост на Иглесиас, на същата цена като Тръмп и Кушнер. Ролинс, който изповяда сделката в края на ноември 2020 г., е основател и главен изпълнителен директор на“ Elite Body Sculpture“, една от клиниките, специализирана в извайването на тялото и лазерната липосукция, базирана в Бевърли Хилс, и дванадесет други представителства в САЩ.

Известен като един от хирурзите на звездите, той е обучен в университета Esteemed McGill и е създател на революционна система за практикуване на липосукция, без да е необходима неудобна и сложна операция.

Други богати жители в най-ексклузивния квартал в света са два бразилски супермодела: Адриана Лима и Жизел Бюндхен.

Първите са придобили имение тук през 2009 г. за около девет милиона и е една от редовните им резиденции през голяма част от годината. От своя страна, Бюндхен и съпругът й Том Брейди, куотърбекът на „Тампа Бей Буканиърс“ от Националната футболна лига, закупиха имот на острова преди няколко месеца, с който планират да се настанят, за да построят авангарден и екологичен дом от дървесина. Това е парцел, разположен на „Indian Creek Road“, който им е струвал почти 17 милиона евро.

До къщата на Брейди живее Джефри Софър, собственик на „ Fontainebleau Development“, една от най-важните групи за недвижими имоти в САЩ, специализирана в търговията с големи жилищни райони, курорти на луксозни и увеселителни паркове по целия свят. Милионерът започна връзка през 2009 г. с австралийския топ модел Ел Макферсън. След няколко срещи и раздели двойката се жени в ексклузивен курорт на остров Фиджи, Полинезия. През 2017 г. се разделят и до тогава моделът и бизнесменът живеят в имението Индиан Крийк с двете си деца. След това тя отива в друга къща в Маями.

 

 

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!