Мими Тао

Мими Тао е на 22 години.  Тя е супер модел в Тайланд и може да бъде видяна като рекламно лице на много известни марки, както и на  модни ревюта от висок клас.

Но нейният бляскав начин на живот сега няма нищо общо с онова, което е тя в детството си – бръснат будистки монах, живеещ в отдалечен храм.

мими1

Истинското име на Мими е Фаджараната Нобантао. Роден е в бедно семейство, което трудно осигурявало прехраната на децата си. Родителите му решават да го пратят в будистки манастир. Тогава той е на 11. Суровият живот сред монасите не позволява чести срещи с роднините.

мими2

Фаджараната израства с порядките на манастира и се чувства изоставен и самотен. Денят минава в дълги медитации и самоанализи. Именно те разкриват на Фаджанарата, че душата му живее в „неправилното” тяло. Вътре в себе си момчето винаги се чувствало като момиче.

mimiFacebookThumbnail

Често, когато момчето било само,  изпробвало върху лицето си гримове – мечтата му била да се види и с рокля. Когато той споделил  тайната с майка си, не срещнал разбиране от нейна страна. Така минават 6 мъчителни години на борба със себе си. В крайна сметка Фаджараната решава да напусне манастира и заминава за Сингапур. Именно там се прекръства на Мими.

Първоначално започва работа в кабаре. Съдбата му се усмихва, когато се среща с модела Юи Феткана, която решава да му помогне, като го вземе под крилото си. Юи в продължение на 3 месеца тя се занимава с Мими – учи го на походка и грим, въвежда го в някои от тънкостите на моделството.

мими3

Въпреки, че Юи го подготвя, че малко от модните агенции биха се се съгласили да наемат транссексуален за ревютата си, Мими не се отказва. Завръща се в Тайланд твърдо решена да покори родината си.

Историята за будисткия монах, който иска да става модел, се разчува бързо. За нея започват да пишат известни вестници и списания.Интригуващата история достига до ушите на мастити модни спецове, които решават, че могат да яхнат популярността на „монаха” и да печелят от нея.

мими5

И резултатът е над всички очаквания – Мими бързо се издига до супермодела на Тайланд. Изплаща всички дългове на родителите си и живее луксозно, защото е най-високоплатеният супермодел в бранша.

мими4

„Послушах сърцето си и сега съм това, което винаги съм бил. В манастира прозрях кой съм и какво би ме направило щастлив”, споделя Мими.

Новата цел в живота й е киното. И като се има предвид упорството и целеустремеността, с която следва мечтите си, сигурно ще успее и в това свое начинание.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук