Каракачанов
Вицепремиерът разговаря на пейка в Градската градина /снимка: Фейсбук/

Акт за 300 лева е получил военният ни министър Красимир Каракачанов заради снимката, на която е „щракнат“ да седи на пейка пред Народния театър, увлечен в разговор, въпреки забраната за пребиваване в парковете поради пандемията от коронавирус.

„Когато се вдигна патардията, се обадих на колегата ми Младен Маринов и го помолих да се направи проверка. Аз не съм седнал в тревните площи в парка, а на пейка – заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов пред „Нова телевизия“, коментирайки седенето му на пейка в градинката – /Според/ градоустройствените планове и площадчето с плочките се оказа, че също се води част от парка. Днес ми е съставен акт за административно нарушение, ще си платя глобата от 300 лева“.

Имаме предложения за часови пояс, в който да се пуснат хората да се разхождат в парка или в планина. Надявам се това да бъде организирано. Например, предложението е сутрин от 7 до 11 ч. примерно да излизат възрастните хора, на обяд майките с деца, семействата, следобед след 16.30 примерно да излизат и хората, които се връщат от работа. Но ще видим какво ще се реши, добави Каракачанов.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук