За съжаление и от Англия всичките искат да изтрием поста, който сме публикували в социалната мрежа за мача с Джошуа, защото искат те да обявят всичко, което ще предстои на 12 декември, но аз не мога да манипулирам, да трия и го оставихме.

За да бъдем коректни към „Мачрум”, те ни помолиха да не правим много коментари за мача. Един вид мачът все едно не е обявен още. Не се знае дали ще го има в крайна сметка, много е сложно.

Това заяви българският боксьор Кубрат Пулев преди отпътуването му за Лондон за подготовка за мача му за световната титла срещу Антъни Джошуа.

Винаги съм много проницателен, точен, без много украсявания, увъртания, винаги се стремя да казвам максимално истината. Имат право, нека да си обявят мача, добави Пулев.

Изказването на Кобрата идва само ден след като на официалния сайт на боксьора беше съобщено: „Моментът настъпи! Кубрат Пулев се изправя срещу Антъни Джошуа на 12-и декември.

Според информацията срещата между българина, който от две години и половина е задължителен претендент за пояса на Международната боксова федерация  и британеца, който понастоящем е световен шампион, трябва да се проведе в Лондон.

Датата и мястото на събитието вече са окончателни и не подлежат на промяна, а двете страни сложиха подписите си под официалния договор, се казва още в съобщението.

Мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа първоначално трябваше да се състои през юни, впоследствие, заради пандемията от коронавирус, бе изместен за юли. Тежката обстановка в Англия и хилядите заразени обаче отново го отложиха.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!