Когато жена пуснала в Туитър съобщението „жени, кое е най-тъпото нещо, което сте чували от мъжете за секса, менструацията и репродуктивното здраве“, то било харесано от 20 000 потребители и много от тях разказали накратко за свои случки по темата, съобщи „Мирър“.

Ето някои от мъжките „бисери“:

Емоционален проблем

Когато мъж запитал партньрката си  дали е свъришила и тя му казала, че не е, той отговорил, че знаел, че „някои жени не могат първия път по емоционални причини“.

Кървене

30-годишен мъж запитал своя позната защо когато имат цикъл, жените трябва да пускат кръв.

Летният секс предизвиква растеж на бюста

Баща смятал, че дъщеря му прави секс, защото бюстът й растял през лятото, наказал я и й взел телефона. Момичето било на 13 и просто се развивало през пубертета.

Новости в медицината

Дама прокървила върху партньора си по време на секс. Той се разкрещял, че това става само когато има полово заболяване и я изгонил от стаята. После във „Фейсбук“ цял месец я разнасял, че има СПИН.

Интересното е, че човекът бил студент по медицина.

Тръсач на G-точка

Друг разбирач се заклел пред разказващата, че G-точката на жената се мести постоянно и „е работа на мъжа постоянно да търси и открива къде се намира плаващата G-точка, която никога не е на същото място“.

Мамене на системата

По време на Цезарово сечение мъж казал на родилката, че жените не заслужават анестезия, защото трябвало да изкупят греха на Ева. Според него Цезаровото сечение било „мамене на системата“.

Мъжът бил анестезиологът на отделението.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук