На снимката: Павел Колев

Левски разполага само с 200 хиляди лева в сметката си до края на сезона, заяви изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев. Той уточни, че клубът трябва да плаща на НАП по 143 хил. лева на месец според сключеното споразумение за дълговете на клуба, а това не включва текущите разходи.

„Ще караме на мускули и се надяваме на разбиране от играчите. В момента работим по търсене на нови спонсорски и рекламни договори. Продажбата на играчи също е вариант, но за момента има само запитвания. Обсъждаме всякакви варианти, няма играч на „Левски“, който да е непродаваем“, заяви Колев по време на гостуването си в „Дарик Радио“.

Това противоречи на изказването му след срещата с футболистите и треньорския щаб по-рано днес, когато Колев заяви, че „няма вариант да не доизкараме сезона“. Истината е, че ако в Левски не влязат някакви приходи в следващите седмици, ситуацията в клуба може да стане още по-тежка.

Колев допълни за дълговете на „Левски“, които са намалени наполовина за една година.

„Бяха 34-35 милиона сега са около 17 милиона“, каза той.

Футболистите на „Левски“ подновиха тренировъчния си процес след прибирането от зимния лагер в Алания, Турция.

„Сините“ получиха два дни почивка, а днес стартираха същинската част от подготовката си за домакинския мач срещу ЦСКА-София на 15 февруари, събота, от 14:45 часа на Национален стадион „Васил Левски“.

Наставникът Петър Хубчев изведе подопечните си на един от помощните терени на „Герена“ и проведе загрявката на тима, след което помощниците му Георги Донков и Левон Апкарян разделиха играчите на групи за изпълнение на различни упражения с топка.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!