Лозан Панов
Бившият председател на ВКС Лозан Панов

Румен Радев подпомага ДПС, както и те него. Това каза в телевизионно интервю кандидатът за президент Лозан Панов. Според него  ДПС играе с повече от един играч на изборите за президент.

„Смятам, че е напълно възможно ДПС да играе с двама играчи, а защо не и с трима. Ако се върви в тази посока, според мен това не е безобидно. Разменените реплики за родината мобилизират вота и на единия, и на другия”, обясни той.

Панов припомни как ДПС и ВМРО си разменяха реплики една към друга, за да активират собствения си електорат.

Той коментира и кандидатурата на Мустафа Карадайъ.

„Спомняте си размяната на реплики в президентството между него и Румен Радев. Към това отново добавям Велико Търново. Имаме не Петър и Асен въстаници, но имаме Асен и Кирил, макар че не става въпрос за византийско робство. Като наредим всички тези обстоятелства, допускам, че би могло политиката да се насочи към етническите проблеми”, смята Панов.

Според Панов Анастас Герджиков, също има връзки с ДПС.

По думите му „сме в разцвета на същото зло, което не е излизало до този момент от политиката”. Панов е убеден, че ще участва в балотажа за „Дондуков“ 2.

Какдиндат президентът определи като сценка осветляването на Пеевски в Досиетата „Пандора”, появяването му в ДАНС и обявяването му за водач на листата на ДПС във Велико Търново.

Лозан Панов изрази убедеността си, че ще отиде на втори тур.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук