Методи Лалов
На снимката: Методи Лалов

Ако изтърпим да изтече мандатът  на Фандъкова, снегът ще ни изненадва още две години. Аз предлагам да не чакаме толкова време, а гражданите да се съберат на протест. Имам намерение и ще участвам във всяка една организация, свързана с протести пред общината за сваляне на Фандъкова. Това каза общинският съветник от Демократична България Методи Лалов специално за ДЕБАТИ.БГ.

„Снегът ще ни изненадва по-рядко, ако сменим Фанъдкова и ще ни изненадва дълго, ако продължим да я търпим“, каза той.

Според него какъвто и бюджет да бъде предоставен на управлението на Фандъкова и на мнозинството в общинския съвет, ще имаме същите резултати, а именно нулеви.

„И ако преди време някой можеше да каже, че това са заварени проблеми, които не се решават за ден или два дни, или един мандат, трябва да се знае, че Фандъкова е кмет на София над 12 години. ГЕРБ управлява над 15 години в столицата. Нямат оправдание за нито един проблем“, коментира още той.

Методи Лалов каза още, че няма сфера, която да е добре управлявана.

„Не еднократно съм питал кмета Фандъкова и съм я молил да ми покаже едно място в София, където някакъв инфраструктурен проект е изпълнен добре. Да го даваме за пример и да изпълняваме и другите проекти по този начин.  Няма един такъв пример. Всичко е в трагично състояние“, каза още той.

За да разбере още за лошите практики в управлението на Столична община, както и къде отиват парите, които са заложени в бюджета ѝ и защо не виждаме резултат от дейностите, които се извършват, четете цялото интервю с Методи Лалов ТУК.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук