златотърсачки

Ако сте невероятно богати, как можете да бъдете сигурни, че партньорът ви се интересува от вас, а не от банковата ви сметка?

Е, един милионер реши да подложи бъдещата си жена на тест, като наеме човек, който да провери нейните истински намерения. Той е с момичето повече от година, съобщава британското издание Mirror, но преди е имал лош опит с жени, които са били с него само заради парите му. У него отново се появили съмнения, след като направил предложението за брак, тъй като жена му изглеждала прекалено нетърпелива да се омъжи и била твърдо против предбрачното споразумение.

За да бъде сигурен, той решил да се свърже с луксозния сайт HushHush.com, за да види, дали някой там ще може да му помогне. Идеята е да се провери, дали атрактивен млад мъж би могъл да изкуши приятелката му, тъй като той признава, че „далеч не е в разцвета на силите си”. Той предлага сумата от £15 000, както и достъп до луксозно жилище, няколко коли и бюджет, за да намери човек, който е съгласен да се опита да съблазни годеницата му.

Кандидатите трябва да са добре изглеждащи, да могат да играят убедително, да имат брада и да са в добра физическа форма.

Арън Харпин, собственик на HushHush.com, казва: „Концепцията за „златотърсачките” не е нова, това е нещо, с което богатите и известните се борят от доста дълго време. Но определено рядко виждаме хора, които се опитват да се справят с проблема по такъв директен начин ”. Той добавя: „Очевидно е, че всички се надяваме, че ако се намери подходящият човек за необичайната роля, той няма да накара годеницата на нашия клиент да го напусне. Никой не иска да вижда как двойки се разделят особено когато ще се женят.”

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!