мол коронавирус

Ограниченията за работа на обектите, разположени в търговските центрове и МОЛ-овете, отпадат от утре. Посещенията в игралните зали и казина при използване на не повече от 50% от капацитета им също е позволен от утре.

Кината, театрите и музеите работят на 30% капацитет

От 3 дни вече се допуска провеждане на културни и развлекателни мероприятия като фестивали, кина, театри, циркови представления, сценични прояви, концерти. Позволено е и посещението на музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство. Условието е да се използва не повече от 30% от капацитета на помещенията. Необходимо е също така да се спазва физическа дистанция от най-малко 1.5 м. Носенето на защитни маски за лице и използване само на седящи места за сценични прояви е задължително.

Заведенията работят от 6 до 23 часа

Заведенията за хранене и развлечения при използване на не повече от 50% от капацитета им. Позволеното работно време е между 6.00 и 23.00 часа.

Посещенията в дискотеки, бар-клубове, пиано барове, бар-вариете и нощни барове предстои да бъдат позволени от 29 април. Тогава ще се допускат клиенти при използване на не повече от 50% от капацитета им.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук