Снимка: Крис Зелиг

29-годишната надарена нюйоркчанка Уитни Зелиг си окачи скрита камера на гърдите и се разходи из Манхатън с разголено деколте, като улови замечтаните физиономии на всички, които се вторачиха в бюста й. Очаквано най-много бяха мъжете, но имаше и жени и дори куче. След като засне лицата на зяпачите на прелестите й, Уитни пусна шеговитото видео в социалните мадии, но като част от сериозна кампания – тази за борба с рака на гърдата, съобщи „Дейли мейл“ /преминете по-надолу за видеото/.

 

скрита камера
Снимка: Крис Зелиг

Веднага, след като Уитни излиза от сградата, поразкопчана и закичена с камерката, гърдите й привлякоха вниманието на сервитьор и на жена, седнала в открития двор на близкия ресторант.

Снимка: Крис Зелиг

По време на разходката в парка камерата улови погледа на мъж, движещ се под ръка с приятелката си, която също хвърли раздразнен поглед към деколтето на блондинката.

Снимка: Крис Зелиг
Снимка: Крис Зелиг

Гърдите на младата дама накараха възрастен мъж да се обърне и да я загледа дълго, а едно куче изглеждаше като влюбено в тях. Още доста хора бяха „уловени“ от скритата камера да надничат в деколтето на блондинката.

Снимка: Крис Зелиг

 

 

 

Снимка: Крис Зелиг

 

Снимка: Крис Зелиг
Снимка: Крис Зелиг

 

Непринудената разходка на младата дама предизвика увисване на ченето на млад продавач, с който Уитни се позакача, като си купи два пъпеша, които разклати пред бюста си.

Снимка: Крис Зелиг

Клипът завършва с основното послание: „Дами, не забравяйте да проверите и собствените си гърди. Ранното откриване на рак на гърдата спасява живот! „

Снимка: Крис Зелиг

Майката на Уитни се е спасила от коварната болест и сега дъщеря ѝ води собствена кампания за повишаване на осведомеността за рака на гърдата и стимулиране на жените да ходят на профилактични прегледи.

Една на осем жени в САЩ ще развие рак на гърдата, според Националната фондация за борда с тази болест, а ранното откриване увеличава шансовете на жените да оцелеят.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук