Кой е най-мощният медиум, когато става дума за сили от свръхестествения свят, и кой е най-известен? Едно е сигурно – ако питате харата, които се интересуват от темата, най-вероятно ще получите долния списък с имена. Това са медиуми, чиито способности са многократно доказвани пред хора, в представления и телевизионни предавания, а някои – и при специални тестове. Силите на долуизброените хора не са опровергани от скептиците и засега се смятат за безспорни.

Може би ще останете изненадани, но тези надарени хора изглеждат и живеят съвсем нормално, в разрез с клишираната представа за циганката с кристалното кълбо и картите таро.

От Америка до Зимбабве, най-мощните екстрасенси са:

Джон Едуард – най-точният медиум в света

Без съмнение той в момента е най-популярният благодарение на изключителната си дарба да разрешава проблемите на търсещите истината за различни случаи. Той се подвизава в ТВ предевения, включително на живо. По-слабо известно е, че Джон може и да контактува със свъхестествения свят.

Поради голямата му популярност, много хора са тествали неговите способности по най-различни начини. Звучи невероятно, но той абсолютно винаги е успявал да докаже своята свръхестествена дарба.

Близначките Джеймисън

Линда и Тери Джеймисън са много известно дуо екстрасенси. Дарбата им е забелязана след атентатите от 11 септември, които те са предсказали. След това много от предсказанията им са се оказали точни и са добре документирани.

Въпреки че доста хора са скептични относно способностите им, близначките са дали многократни примери за предсказания, а много от почитателите им ги уважават заради ясновидските им способности.

Тереза Капуто

Тя е известна най-вече като медиум и проводник на свръхестествени сили. За тези, които искат да използват услугите на изпадащ в транс проводник до отвърдното, тя е идеалният избор. Прави и частни сеанси с гадаене, въпреки че се чака дълго на опашка.

Мишел Уайтдоув – най-силният екстрасенс на Америка

Тя е доказала своите свръхетествени способности в редица американски ТВ предавания и в шоуто „Американски медиум – предизвикателство“.

Мишел е утвърдена като „многопрофилен“ екстрасенс, успяващ да разреши загадки и проблеми  от най-различен характер – от контакт с духове през здравна диагностика до детективска работа.

За нея бе заснет и документалин филм на НВО.

Лайза Уилямс – най-популярната в Америка

Лайза стана известна с това, че усеща присъствието на мъртвите и първият път, когато ги усетила, не разбрала веднага, че са духове. Тя е много известна заради участията си в много предавания, където е доказала способностите си. В същото време тя е преподавател в много курсове за развиване на свръхестествените дарби.

Сали Морган – медиумът на знаменитостите и кралските особи

Тя също е от най-известните екстрасенси в САЩ и е много уважавана. Не е изненадана или шокирана от дарбите си, защото смята, че ги е наследила по фамилна линия.

За разлика от други, нейните сили са се проявили още в детството. До 20-годишна възраст тя практикува гадаене и ясновидство само за членове на семейството си, но после това се превръща в нейно основно занимание. Скоро списъкът с клиентите й се попълнил не само с обикновени хора, но и с кралски особи.

Смятана за медиум на принцеса Даяна, Сали Морган продължава често да се появява по телевизията и в живи представления. Тя също така е и автор на бестселъри.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!